A RĂSTURNAT PROPRIA MAȘINĂ- DIN CAUZA ALTUI ȘOFER IMPRUDENT

În data de 25.08.2020, ora 15:19,  Poliţia Oraşului Simeria, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 7 Km.380+818 m, s-a produs un eveniment rutier cu mai multe victime.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Orastie, în timp ce conducea o autoutilitară, tractand o remorcă, nu a adaptat viteza la conditiile de drum (ploaie torenţială), a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, remorca a patruns pe sensul opus de mers, obligănd conducătorul unui autoturism, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Simeria, să efectueze manevre de evitare a coliziunii frontale, manevre care au dus la rasturnarea autoturismului  în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Simeria, în calitate de pasageră, ocupantă a locului dreapta faţă. Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.