DUS ÎN AREST FIINDCĂ A FOST GĂSIT DOUĂ ZILE LA RÂND BEAT LA VOLAN

La data de 12.04.2020, în jurul orei 01:50, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani, din Deva, care conducea un autoturism pe raza municipiului Deva, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice şi avea  permisul de conducere reținut.Totodată, bărbatul a refuzat să se supună procedurii prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, cu toate că i s-a adus la cunoștință faptul că refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre  biologice constituie infracțiune.

Acelaşi bărbat, în data de de 11.04.2020, în jurul orei 23:55,a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce conduce aun atutoturism pe raza municipiului Deva, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, la data de 12.04.2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Deva au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, față bărbat, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.