COMUNICAT DE PRESĂ – CONSILIUL JUDEȚEAN HUNEDOARA

Acum, când nimeni nu se mai gândește la alegeri, fostul președinte al CJ Hunedoara, Adrian David, rămâne excepția care, în loc să sprijine lupta la care ne-am angajat cu toții pentru a limita efectele răspândirii virusului SARS-CoV-2, continuă să atace conducerea administrației județene.
Adrian David nu are încă dreptul să vorbească despre cât de mult sau de puțin s-a implicat Consiliul Județean Hunedoara în asigurarea măsurilor de limitare a răspândirii SARS-CoV-2. Adrian David, ca președinte al CJ Hunedoara, a lăsat în 2016 Spitalul Județean de Urgență din Deva îngropat în datorii a căror valoare depășea la acea dată 2 milioane de euro.
Așadar, înainte de a lansa atacuri iresponsabile, Adrian David trebuie să dea socoteală pentru propriile fapte!
Din respect pentru hunedoreni, pentru medici, asistenți și pacienți, este ultima dată când răspundem atacurilor cu iz politic, convinși fiind că responsabilitatea nu este un slogan, ci o atitudine de care trebuie să facem cu toții dovada în această perioadă grea.
Domnule David, lupta pentru sănătatea hunedorenilor nu se duce nici pe Facebook, nici prin comunicate de presă. Lupta se duce în prima linie, iar oamenii minunați pentru care vă prefaceți că vă zbateți în live-urile de pe Facebook, au nevoie de sprijin, nu de scandal.
Înțelegeți odată, că nu este vremea răfuielilor politice! Faceți ceva bun, dacă puteți, dar lăsați campania electorală pentru când va fi timpul.
Acum, e vremea faptelor, iar dumneavoastră sunteți încă restant!
Conducerea
Consiliului Județean Hunedoara