Al doilea cort de triaj la Ambulatoriul SJU Deva – De asemenea, în scurt timp vor fi funcționale și corturile de triaj de la Ambulatoriul de specialitate, Centrul de Sănătate Mintală și Baia Sărată.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva anunță că, al doilea cort de triaj de la Ambulatoriul de specialitate este funcțional. Acesta a fost ridicat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. De asemenea, a fost suplimentat și personalul medical.
Triajul pacienților se desfășoară în condiții îmbunătățite după ce s-a luat decizia instalării celui de-al doilea cort pentru triaj.
Cu toate acestea, rămân valabile recomandările medicilor care le cer cetățenilor să se prezinte la SJU Deva numai în caz de urgență.
Pacienții care se prezintă la triajul de la Ambulatoriu sunt rugați să poarte măști, să păstreze o distanță de minimum 1,5 metri față de celelalte persoane, să limiteze propagarea secrețiilor prin strănut și să nu aibă contact direct (față în față) cu alte persoane.
Accesul tuturor pacienților în secțiile SJU Deva se face numai după triajul epidemiologic pentru siguranța acestora, a personalului medical și pentru împiedicarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.