TÂNĂRUL PROBLEMĂ A FUGIT DIN NOU – UPDATE :ÎN DATA 13.02.2020 A FOST GĂSIT DE POLIȚIȘTI

În data de 13.02.2020, în jurul orei 09:15, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată reprezentanta unei case de tip familial din localitate despre faptul că minorul OZARCHIEVICI ȘTEFAN RĂZVAN (de 17 ani) a plecat de la casa de tip familial din orașul Uricani, în data de 12.02.2020, în jurul orei 20:00 (la aproximativ trei ore după ce a fost reintrodus în centru, după a fost depistat de poliţişti, pe raza oraşului Petrila) fără bilet de voie, fără aprobarea angajaților centrului și nu a mai revenit.

Minorul Ozarchievici Stefan Răzvan (foto) prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția „Piti și Ale”. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu hanorac de culoare albastră cu glugă, pantaloni tip blue jeans, iar în picioare purta pantofi sport de culoare roșie. Minorul a plecat voluntar în repetate rânduri de la centrul de plasament din Uricani, precum şi din familie și de la centrele de plasament unde a fost internat (existând riscul de a fi victimizat pe durata absenţei voluntare din centul de plasament ori posibilitatea să comită fapte antisociale, poliţiştii au informat, despre acest caz, autoritatea de Protecţie a Copilului – D.G.A.S.P.C. Hunedoara).

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

UPDATE:

Tânărul a fost găsit azi 14.02.2020 de polițiști în orașul Petrila și reîncredițat casei de tip familial din Uricani.