Hrana pacienților de la SJU Deva este asigurată!

Administratorul public al județului Hunedoara, domnul Costel Avram, s-a întâlnit vineri dimineață cu conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva și cu reprezentanții Compartimentului de Dietetică și Bloc Alimentar, pentru a analiza situația alimentelor necesare pentru prepararea hranei pacienților.
De asemenea, administratorul public a verificat personal stocurile din magazia de alimente, dar și modul în care este preparată hrana pacienților din unitatea medicală.
„La această oră, achizițiile de produse alimentare sunt realizate în proporție de 80% și vă asigur că Spitalul Județean de Urgență nu va avea probleme în privința aprovizionării. Nu este cazul ca pacienții să intre în panică pentru că nu vor fi probleme. Cred că există o problemă de comunicare la nivelul conducerii executive a spitalului, care va fi rezolvată, dar nu trebuie să uităm faptul că suntem în an electoral, context în care nu este exclus să mai apară și alt gen de provocări”, a declarat Costel Avram.
La rândul său, Daniela Roșca, managerul SJU Deva, declară că există soluții pentru ca achiziția de alimente să se desfășoare fără sincope.
„Doamna doctor de la Compartimentul de Dietetică și Bloc Alimentar ne-a informat cu privire la dificultățile pe care le întâmpină, a fost o problemă la nivelul biroului de achiziții. În acest an, după ce va fi aprobat noul buget, vom face achiziții pe termen lung, pentru a nu suprasolicita biroul de achiziții la început, respectiv sfârșit de an”, a declarat managerul interimar al SJU Deva.