BĂRBAT DE 39 DE ANI A REUȘIT SĂ ACUMULEZE TREI INFRACȚIUNI

În data de 17.07.2019, ora 00:05,  polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Hațeg, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 687G, în localitatea Densuș, județul Hunedoara, au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Boșorod, județul Hunedoara.    Conducătorul auto, a fost verificat în baza de date a Poliției Române, constatându-se faptul că, acesta nu posedă permis de conducere, iar cu ocazia verificării numărului de înmatriculare provizoriu al autoutilitarei, s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 27.06.2019. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind pozitiv indicând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus  la spital, unde i s-a prelevat  o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, cea de-a doua probă fiind refuzată de către acesta.

În cauză, poliţiştii, au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”Conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, ˝Conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi  ”Conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.