COMUNICAT – Intrarea în orașul Petrila (intersecția DN66 cu strada Dealului din Petroșani), modernizată de CJ Hunedoara

„Această investiție este necesară pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru scăderea riscului de accidente rutiere. Odată aprobate documentația și indicatorii investiției, aparatul de specialitate din cadruO nouă investiție pe agenda de lucru a Consiliului Județean Hunedoara. Este vorba despre amenajarea sensului giratoriu din Petroșani, la intersecția DN66 cu strada Dealului.
După ce, în ședința precedentă a fost aprobată asocierea cu Municipiul Petroșani, joi, Consiliul Județean Hunedoara a aprobat documentația tehnico-economică (faza DALI) și indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv, urmând ca în scurt timp să fie demarate procedurile de licitație pentru proiectarea și execuția lucrării.
l Consiliului Județean Hunedoara se va ocupa licitația pentru proiectare și execuție. Dacă nu vor fi îngreunate procedurile, acest obiectiv ar putea fi finalizat chiar în acest an”, a declarat Costel Avram, Administrator Public al Județului Hunedoara.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 700 de mii de lei, iar fondurile vor fi asigurate din bugetul județului Hunedoara.
Biroul de presă.