ACCIDENTE CU VICTIME

La data de 09.06.2019, în jurul orei 21:30, un bărbat în vârstă de  45 de  ani, din Simeria, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un moped neînmatriculat pe DN 7, din direcția de mers Orăștie spre Simeria, (la km 377+800 m), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Orăştie, care circula regulamentar din direcția opusă.

Accidentul de circulație s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului în vârstă de 45 de ani.

 

În data de 10.06.2019, în jurul orei 06:20, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bacău, în timp ce conducea un microbuz în care se aflau 15 pasageri pe DJ706A, pe raza comunei Ilia, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde a lovit un copac.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru dintre pasageri, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, toţi din judeţul Bacău.

Conducătorul autoturismului, care nu a suferit vătămări corporale, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

         În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă