ACCIDENT BIZAR

În data de 28.05.2019, ora 20:02, Poliţia  Municipiului Hunedoara, a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că un bărbat în vârstă 58 ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Avram Iancu Iancu, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Hunedoara și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit ușoar, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoturismului, în timp ce în cazul biciclistului aparatul a indicat o valoare de 0,90mg/l alcool pur în aerul respirat.

 

         În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.