MULTE ACCIDENTE DE LA ÎNCEPUTUL LUNII MAI

În data de 01.05.2019, la ora 11:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un accident rutier.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, o femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea Petrila, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni strada 1 Decembrie1918, din municipiul Petroşani, a fost surprinsă şi accidentată de către un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani din localitatea Aninoasa. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 01.05.2019, ora 13:36, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Haţeg, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe DN 66 pe raza localităţii Hațeg, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat, că un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea autoturismul personal pe strada Viilor din orașul Hațeg, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în șanț.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei tinere în vârstă de 27 de ani, în calitate de pasageră în autoturismul implicat în accident, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

   

În data de 06.05.2019, în jurul orei 12:50, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Romos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Sântuhalm, din direcția Arad-Sibiu, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzilor de circulație şi a tamponat  autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani, din Simeria, care circula în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier nu au  rezultat victime, însă, în urma testării conducătorului auto de 47 de ani, aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 1,18 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Deva, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

 

În data de 06.05.2019, în jurul orei 08:30, poliţiştii au fost sesizați de către personalul medical al Spitalului Municipal Lupeni despre faptul că la urgența spitalului s-a prezentat o femeie de 67 de ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Victima a fost transportată la unitatea medicală chiar de către conducătorul auto care a produs accidentul, un tânăr de 28 de ani, din Uricani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce manevra un autoturism cu spatele pe strada Republicii, din Uricani, a surprins și accidentat grav pietonul.