BĂRBAT DIN LUPENIT PĂCĂLIT CA UN COPIL

În data de 07.05.2019, în jurul orei 15:00, la sediul Poliţiei Municipiului Lupeni s-a prezentat un bărbat în vârstă de 79 de ani,  din Lupeni, care a reclamat faptul că, în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în zona unui cabinet medical din  Lupeni (unde îşi aştepta soţia), a fost abordat de doi bărbaţi care au coborât     dintr-un autoturism. Cei doi l-au indus în eroare pe lupenean cu privire la faptul că  ar fi câştigătorul unui premiu oferit de autorităţile locale (constând în: două seturi de oale, două ceasuri de mână şi un set de cuţite).

Cele două persoane l-au transportat cu maşina pe vârstnic la domiciliul său, unde,  la solicitarea acestora, lupeneanul le-a înmânat 1.800 de lei (reprezentând contravaloarea cheltuielilor de transport a bunurilor de care a beneficiat), după care au plecat, lăsându-l pe bărbat să se „bucure” de premiul obţinut.

Ulterior, în urma evaluării valorii „premiului” de către soţia părţii vătămate (care între timp a revenit acasă, de la cabinetul medical), bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor