DIN CAUZA VITEZEI DOI TINERI S-AU ACCIDENTAT GRAV

În data de 20.04.2019, ora 03:35, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 76 pe raza comunei Ribița avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.
Poliţiştii ajunţi la faţa locului, au constatat că, o tânără în vârstă de 19 ani din comuna Baia de Criș, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcția Brad spre Oradea, aflându-se singură în autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a derapat răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

La data de 18.04.2019, în jurul orei 23:40, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Deva, deşi nu poseda permis de conducere, a condus o motocicletă model enduro, neînmatriculată, pe Calea Zarandului, din Deva, iar în zona intersecției cu bulevardul 22 Decembrie, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un parapet metalic, după care a căzut pe partea carosabilă.
În urma evenimentului rutier, tânărul a fost rănit grav.