A ÎNCERCAT SĂ-I DEA FOC FOSTEI CONCUBINE

În data 16.04.2019, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova, despre faptul că în data de 16.04.2019, în jurul orei 20:30, fostul său concubin s-a deplasat la domiciliul său și a amenințat-o cu acte de violență.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că cel în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Răchitova (care se afla în stare de ebrietate), a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină și a amenințat-o cu incendierea atât pe tânără, cât și pe mama acesteia.
Anterior, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție de către Judecătoria Hațeg pentru o perioadă de 6 luni (valabil până în luna august 2019).
Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a pentru o perioadă 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.