AȚI VĂZUT-O? MINORA DIN PETRILA A FUGIT IAR DE ACASĂ

La data de 10.04.2019, în jurul orei 14:00, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o femeie din Petrila care a reclamat faptul că, în dimineaţa zilei de 08.0 4.2019, în jurul orei 07:30, a plecat de acasă lăsând-o la domiciliu pe fiica sa MANOLESCU-NAOMI MARIA-MAGDALENA, în vârstă de 16 ani (foto), iar în jurul orei 16:00, când a revenit la domiciliu, nu a mai găsit-o acasă şi nici nu o poate contacta telefonic. Femeia a mai precizat că nu este prima oară când minora pleacă de acasă.
Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 40 kg., ochi căprui, păr şaten închis lung până la baza umerilor, forma feţei ovală, bărbie îngustă, urechi normale, are un tatuaj în formă de cheia sol, o inimioară şi litera „D” pe partea posterioară a palmei, în zona degetului mare.
Minora a plecat având asupra sa o bicicletă de culoare alb cu albastru, însă femeia nu a putut preciza cu ce era îmbrăcată minora, la data plecării voluntare de la domiciliu.
Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării minorei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională.
Vă reamintim că minora a mai plecat voluntar de acasă, însă a fost depistată de poliţişti şi reîncredințată familiei, după ce a declarat că, pe durata absenţei de la domiciliu nu a fost victima niciunei fapte de natură penală sau contravențională.
Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.