TÂLHARI DIN PETROȘANI AU JEFUIT CU MÂNĂ ARMATĂ O CASĂ DE SCHIMB VALUTAR

Mascaţii au descins ieri dimineaţă la locuinţele din Petroşani şi Petrila a doi suspecţi de comiterea unui jaf la o casă de schimb valutar din localitatea Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj.
Bărbatul suspectat că a comis un jaf la o casă de schimb valutar din localitatea Bumbeşti Jiu, după ce a ameninţat angajata cu un pistol de tip airsoft, a bruscat-o şi apoi a furat circa 7.000 de euro, a fost identificat.

Este un recidivist de 41 de ani, din Petroşani, iar poliţiştii din Gorj şi Hunedoara a descins la locuinţa sa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj,” bărbatul de 41 de ani a fost găsit la locuinţa sa, din Petroşani. Pe 25 februarie, bărbatul având o glugă pe cap, prin ameninţare cu un pistol, a deposedat casiera casei de schimb valutar de bani. Acesta a reuşit să fure aproximativ 7.000 de euro. Bărbatul nu a reuşit să sustragă toată suma de bani aflată în casa de schimb valutar” se arată în comunicatul de presă. Anchetatorii au făcut ieri de dimineaţă două percheziţii domiciliare, una la Petroşani, iar cealaltă în orașul Petrila, unde locuieşte iubita suspectului. S-a mai stabilit că ”suspecţii au comis jaful şi apoi s-au îndreptat către Defileul Jiului, cu planul de a ajunge acasă, în Valea Jiului, ceea ce s-a şi întâmplat. În apropiere de Petroşani, la graniţa dintre judeţele Gorj şi Hunedoara, şi-au aruncat într-o râpă hainele cu care erau îmbrăcaţi la comiterea jafului. Suma de 7.000 de euro furată din casa de schimb valutar a fost schimbată apoi, la casele de schimb din Petroşani şi Petrila, fapt care i-a condus pe anchetatori către ei. Poliţiştii au reţinut pe suspect şi-l cercetează pentru tâlhărie calificată” se arată la finalul comunicatului de presă.