Vulcăneancă decapitată într-un accident cu urmări groaznice

Un accident groaznic a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, pe DN 66, între localitățile Rușor și Pui, în județul Hunedoara.


O femeie și-a pierdut viața, iar o fetiță, nepoata ei în vârstă de 7 ani, este grav rănită, după ce un autoturism s-a izbit frontal de o betonieră.
Din primele informații, în urma accidentului, o femeie de 56 de ani din Vulcan a fost decapitată.
La fața locului s-au deplasat echipaje de la Ambulanță și SMURD Baru, un medic de la Hunedoara și un echipaj C1 de la Deva. Fetița de 7 ani are fracturi la ambele femururi și a fost preluată de medici.
Șoferul mașinii, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Vulcan, care circula din direcția Hațeg-Petroșani, a fost încarcerat și fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru al scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii.
Polițiștii vor efectua cercetări privind circumstanțele producerii accidentului, în cauză fiind întocmit dosar penal.
Șoferul de pe betonieră are 42 ani nefiind rănit. Mașinii care a provocat accidentul i-a fost retezată plafoniera tot bordul și interiorul mașinii fiind plin de sângele și creierii bietei femei decapitate,după cum se poate vedea și in fotografie.După plecarea poliției,ambulanței și a celor care au strâns rămășițele femeii și au transportat rămașițele ei,martorii oculari care au fost la locul accidentului au găsit in iarbă o bucată din calota craniană a victimei,pe care nu au vazut-o sau au uitat-o cei care au strâns rămășițele femeii,acest lucru fiind vizibil în fotografia din interiorul acestui articol.
Este unul dintre cele mai grave și urâte accidente, care au avut loc până în prezent, în județul Hunedoara.