Reprezentanții REPORTER SPECIAL și CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI cei mai tari la tir

Cu prilejul Zilei Poliției Române, jurnaliștii acreditați pe lângă IPJ Hunedoara au fost invitați să participe la un concurs de tir, destinat jurnaliștilor, care s-a desfășurat la poligonul militar din Balata-Șoimuș. Chiar dacă a fost o vreme câinească, care a pus la încercare rezistența multora, concursul s-a bucurat de o participare largă, câte doi colegi din redacțiile televiziunilor și redacțiile din Deva, Orăștie, Petroșani.

După o veritabilă instruire SSM care ne-a fost oferită de comandantul fomațiunii de luptători ai SAS din cadrul Poliției Române, ne-am aliniat la start.
Am tras cu pistoale Glock mult mai fiabile și mai eficiente ca vechile Carpați-uri.
S-au tras câte cinci cartușe și am avut norocul să nimeresc trei dintre ele,
cu o experiență mult mai vastă, colegul meu din Clubul de Presă Valea Jiului și reprezentant REPORTER SPECIAL, Ștefan Băutu a luat ” caimacul” concursului, nimerind cinci din de cinci focuri.
Deci, VALEA JIULUI a fost fruntea, am fost cei mai buni. Am fost premiați cu diplome de către gazdele noastre, iar la finalul, concursului, a avut loc și un exercițiu demostrativ al luptătorilor SAS.
Luni 25 martie a.c. de Ziua Poliției Române, la sediul Poliției din Deva, va avea loc ceremonialul festiv avansări în grad, la termen și înainte de termen și vor fi desemnați cei mai buni polițiști la categoriile : cea mai bună subunitate, cel mai bun colectiv și Polițistul anului.
Prin natura activităților pe care le defășoară, Poliția Română se află în slujba cetățeanului, a statului ,răspunde promt și eficient la toate provocările care pot afecta ordinea publică, contribuie din plin la creșterea gradului de siguranță publică și la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor, alături de alte instituții militare și civile.
La mulți ani, POLIȚIA ROMÂNĂ! LA MULȚI ANI, DRAGI COLEGI!
Angella Dumitrașcu