Elev anchetat fiindcă și-a bătut și amenințat cu moartea diriginta

O profesoară de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazu” din Vulcan a trecut prin momente de coșmar după ce a interzis unui elev din clasa a șaptea să mai vizioneze filme pornografice în sala de clasă. De aici a pornit conflictul dintre cei doi. După ce a fost agresată și amenințată cu moartea de elev, profesoara a depus plângere la Poliție.

 

Elevul M. Adrian a postat în 6 noiembrie 2018  un text : „Eu o să ucid pe doamna dirigintă” .Profesoara a informat directorul unității și a discutat telefonic cu mama elevului, care a tratat în mod superficial incidentul. După postarea textului, elevul a absentat și a revenit la cursuri în 12 noiembrie 2018. Deoarece de la prima oră de curs a folosit un limbaj vulgar, a fost informat părintele, care a venit la școală și l-a luat de la cursuri. Prin postarea amenintării pe internet elevul a creat panică în rândul profesorilor și al elevilor,iar profesoara a avut o stare de teamă pentru integritatea ei fizică și chiar pentru viața ei și a familiei sale.
„În data de 5 decembrie 2018  elevul M. Adrian a lovit-o pe îngrijitoare iar la încercarea profesoarei de al calma a prins-o de păr ,a țipat la ea și a înjurat-o.În ajutorul ei sărind doi elevi și profesoara de matematică care a fost la rândul ei agresată de elev.
Un echipaj de poliție a fost chemat la fața locului pentru a-l calma pe elev. Profesoara a ajuns în spital, în stare de șoc și cu mai multe contuzii.„A fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe, precum și pentru amenințare”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.