Singura femeie veteran de război felicitată de primarul petroșenean

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a ales să-i fie alături singurului veteran de genul feminim din municipiul pe are îl păstorește. Cu un buchet d eflori în mână, în ziua în care cu toții sărbătotim pe cele mai dragi dintre ființele pământului, primarul s-a deplasat la domiciliul Domnicăi Ileșoi. ”Domnica Ileșoi, la 91 de ani, este un exemplu pentru întreaga comunitate. Datorită oamenilor ca dumneaei, avem noi, astăzi, ocazia de a trăi liberi. Am venit cu mare drag la doamna Ileșoi. Merită din tot sufletul să îi facem o mică bucurie, de 8 Martie să îi ofer un buchet de flori și să îi spunem ”La Mulți Ani” și să o țină Dumnezeu cât mai mult lângă noi, pentru că avem nevoie de astfel de oameni, de exemplul lor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Dincolo de faptul că este ultimul veteran de război din Petroșani, Domnica Ileșoi este la cei 91 de ani pe care-i va împlini în curând, aceeași fire veselă, același spirit tânăr și, fapt din ce în ce mai rar în zilele noastre, un adevărat patriot, care își iubește țara și pământul strămoșesc cu întreaga sa ființă.
” vreau să vă mulțumesc pentru gestul frumos pe care l-ați făcut astăzi, a fost o surpriză pentru mine. Am luptat pentru țară și mi-am pus în pericol viața”
Vom reveni cu un amplu interviu cu singurul veteran de război, de genul feminim, zielele viitoare.