Superba Românie și Straja

Stațiunea Straja a fost în această iarnă raiul schiorilor din România. Mulți dintre iubitorii spoturilor de iarnă au renunțat la stațiunile de top din țară și chiar din străinătate și s-au îndreptat pașii către stațiunea monstană Straja, cu cei peste 28 de kilometri de pârtie, cu instalații de nocturnă, cu telescaune moderne care duc sus, în vârful muntelui.

Și pe lângă turiștii iubitori ai schiurilor și a altor sporturi de iarnă, stațiunea Straja a fost vizitată de personalități politice, oameni de cultură și artă, etc.
Numai în cursul lunii februarie, răspunzând invitației lansate de primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță și de senatorul de Valea Jiului Cristian Resmeriță, în Straja au fost prezenți minstrul Tineretului și Sportului – Bogdan Matei și fostul ministru al Educației – senatorul Liviu Marian Pop. Acesta din urmă a vizitat Straja chiar în cursul acestui sfârșit de săptămână, fiind însoțit și de președintele social-democraților din Sighetul Marmației (Maramureș) – Sorin Vlașin.
”Ne bucurăm că printre cei care apreciază stațiunea Straja se numără și foarte mulți colegi din Parlament, din partid și din Guvern. Ne bucurăm când colegii noștri vin să vadă cu ochii lor cum au evoluat lucrurile în ceea ce privește dezvoltarea stațiunii turistice Straja Lupeni și, bineînțeles, suntem foarte mulțumiți când, prin cuvintele frumoase pe care aceștia le transmit mai departe, ne fac o importantă și credem noi, binmeritată, publicitate pentru Straja”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.
Fostul ministru al Educației, senatorul Liviu Marian Pop și-a descris, de altfel, vizita din acest week-end făcută pe vârful Straja, în doar două cuvinte extrem de cuprinzătoare: ”Superba Românie !