Tâlhar prins în uma unei acțiuni polițienești

Un bărbat eliberat condiţionat în septembrie anul trecut este principalul suspect în cazul unei tâlhării comise săptămâna trecută în Hunedoara. El a fost prins în urma unei razii.
Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost la închisoare 21 de ani pentru infracţiuni foarte grave: omor deosebit de grav, tâlhărie şi viol. După ce şi-a ispăşit o parte din pedeapsă el a fost eliberat în luna septembrie a anului trecut.


Săptămâna trecută ar fi comis o tâlhărie, ameninţând o femeie cu un cuţit. În dimineaţa zilei de 13 februarie, în jurul orei 06.00, pe strada Luncii din Hunedoara a pândit-o pe femeie, a scos cuţitul şi i-a cerut victimei să-i dea portofelul în care se aflau 400 de lei, carduri bancare şi documente. De frică femeia s-a conformat, după care atacatorul s-a făcut nevăzut în întuneric.
După ce şi-a mai revenit din şoc, s-a dus la poliţie.

Tâlhăria a fost reclamată la poliție chiar de victimă. „Ancheta a fost îngreunată de faptul că femeia nu a putut furniza detalii despre agresor și despre direcția în care acesta a fugit, deoarece la acea oră era încă întuneric afară. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca față de acesta să fie luate măsurile legale. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.