”WE ARE NATO”

La sediul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara, prefectul județului Fabius Tiberiu Kiszely și subprefectul județului, Dorel Ovidiu Bretean au primit în vizită o delegație militară mixtă româno – americană, formată din specialiști în Afaceri Civile SUA (US Civil Affairs Team), specialiști ai Batalionului 1 Cooperare Civil-Militară (CIMIC) al Statului Major al Forțelor Terestre și personal specializat din cadrul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere.

Vizita delegației are ca scop promovarea parteneriatului strategic româno – american în cadrul Programului „WE ARE NATO”.
”NATO este o alianță defensivă a unei lumi libere și prospere unde fiecare membru este respectat și poate să se dezvolte așa cum dorește, în pace și siguranță.
Cu ajutorul României NATO este o alianță puternică și unită, prioritatea fiind aceia de a apăra aproape 1 miliard de oameni de ambele părți ale Atlanticului, printer care vă numărați și dumneavoastră. Fiecare dintre noi avem un rol important în apărarea valorilor care ne unesc. Cu toții suntem NATO!”
Wilhelmina Otto Weber