Hoți de curent electric prinși asupra faptului

Lipsurile materiele îi determină pe unii semeni dintre noi, să recurgă la unele dintre cele mai periculoase fapte: se leagă ilegal la rețeaua de energie electrică. Pentru a contracara acest fenomen și a preveni producerea unor incendii, în data de 30.01.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Aninoasa au desfășurat o acțiune cu efective mărite ce a vizat prevenirea şi combaterea infracțiunilor de furt de energie electrică şi pentru verificarea modului de respectare a normelor legale.

În urma acţiunii, au fost identificate opt imobile care erau branșate abuziv la rețeaua de energie electrică, fiind întocmit, pentru fiecare caz în parte, dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică și folosirea de instalații improvizate în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanților I.J.J. Hunedoara şi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice.

Lipsurile materiele îi determină pe unii semeni dintre noi, să recurgă la unele dintre cele mai periculoase fapte: se leagă ilegal la rețeaua de energie electrică. Pentru a contracara acest fenomen și a preveni producerea unor incendii, în data de 30.01.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Aninoasa au desfășurat o acțiune cu efective mărite ce a vizat prevenirea şi combaterea infracțiunilor de furt de energie electrică şi pentru verificarea modului de respectare a normelor legale. În urma acţiunii, au fost identificate opt imobile care erau branșate abuziv la rețeaua de energie electrică, fiind întocmit, pentru fiecare caz în parte, dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică și folosirea de instalații improvizate în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanților I.J.J. Hunedoara şi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice.