Măsuri pentru punerea în siguranță a DN7A

Prefectul județului Hunedoara, domnul Fabius Tiberiu Kiszely, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara în ședință extraordinară la sediul Instituţiei Prefectului judeţul Hunedoara, având următoarea ordine de zi:

  1. Analiza situației Drumului Național DN7A și măsurile ce urmează a fi luate având în vedere sezonul de iarnă 2018-2019.
  2. Analiza pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2018-2019 în județul Hunedoara.

Membrii C.J.S.U prezenţi la ședință au adoptat o hotărâre privind solicitarea de punere în siguranță a drumului național DN7A și asigurarea circulației pe timp de iarnă, pe teritoriul județului Hunedoara.

Prin această hotărâre se solicită Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara efectuarea lucrărilor de punere în siguranță a drumului național DN7A, pe teritoriul județului Hunedoara, începând cu data când aceste lucrări se pot executa și de a lua toate măsurile necesare asigurării circulației pe timp de iarnă.

Ca măsură de siguranță se solicită Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să ia măsuri pentru asigurarea deszăpezirii și punerii în circulație a tronsonului de drum național DN 67C, între Curpăt (baza de sprijin) și Obârșia Lotrului, pentru situația în care DN7A devine impracticabil.