Traficant de droguri reținut

La data de 11 noiembrie  a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, au efectuat o  percheziție domiciliară, pe raza municipiului Timișoara, la locuința unui bărbat, de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea în vederea consumului de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 83 de comprimate ecstasy, o cutie metalică cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum și un grinder care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis.

Bărbatul este bănuit că, la data de 21 septembrie a.c., ar fi participat la o petrecere privată ce a avut loc în apartamentul a două tinere, de 24 și 28 de ani, de pe raza municipiului Timișoara. La această petrecere au mai participat și  doua  minore, prilej cu care s-ar fi  consumat băuturi alcoolice și droguri.

În urma audierilor și cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că bărbatul le-ar fi oferit cocaină și amfetamină pentru consum  celor patru fete, iar  una dintre cele două minore, fiind sub influența drogurilor, a căzut de la etajul 2 al imobilului, rănindu-se grav.

În urma acțiunii din această dimineață, au fost puse în executare și două mandate de aducere pentru cele doua fete, de 24 și 28 de ani, care  au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind totodată prezentat Tribunalului Timiș care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Activităţile s-au desfășurat și cu sprijinul polițiștilor S.A.S – IPJ Timiş.