Târgul de Turism al României ediția de toamnă la București

Târgul de Turism al României ediția de toamnă la București  își deschide porțile începând cu data de 15 noiembrie 2018, ora 10:00, pentru Ediția de Toamnă a acestui an.

Și de această dată, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, județul nostru se va afla în atenția publicului prezent la cea mai importantă manifestare autohtonă destinată industriei turismului. Beneficiind de un stand expozițional de 84 mp, situat într-o poziție centrală a Pavilionului B2 din cadrul Complexului Romexpo, reprezentanții celor mai importante obiective turistice hunedorene, alături de operatori economici, reprezentanți CNIPT și delegați ai G.A.L-urilor din județ, vor întâmpina vizitatorii pe toată durata Târgului (15-18 noiembrie 2018),  între orele 10:00-18:00 de joi până sâmbătă, respectiv între orele 10:00-16:00 în ziua de duminică.

Cu experiența participării la edițiile anterioare, a fost concepută ideea unui stand expozițional care să pună în lumină diversitatea extraordinară a atracțiilor turistice pe care le are de oferit județul Hunedoara, pornind de la natură, tradiții, cultură, istorie, gastronomie și continuând cu turismul de relaxare și cel de aventură, inclusiv prin intermediul unei expoziții de fotografie realizată cu ajutorul Asociației Artiștilor Fotografi Hunedoreni.

Obiectivul comun al tuturor celor care participă în standul județului Hunedoara este acela de a contribui la creare unei imagini favorabile a turismului hunedorean care să stârnească interesul cât mai multor vizitatori, oferindu-le ocazia unei experiențe foarte plăcute.