Aproximativ un milion de euro pentru un nou contract de finanțare la Uricani

În data de  22 august 2018, în sala de consiliu a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest au fost semnate cinci noi contracte de finanţare pentru  proiecte ce vizează creșterea eficienței energetic a unor clădiri publice din mai multe  UAT-uri din vestul țării. Printre administrațiile care au obținut finanțare se află și Primăria Uricani.

Contractul de finanțare  al Proiectul Orașului Uricani „Eficiență energetică clădiri publice, orașul Uricani, județ Hunedoara” vizează reabilitarea termică a două corpuri:  A și B aferente Primăriei Orașului Uricani, montarea de panouri solare pentru alimentare cu energie, refacerea rețelei de distribuție a apei și amenajarea accesului pentru persoane cu dizabilități.

Implementarea proiectului se va desfășura pe parcursul a 24 de luni. Valoarea totală a proiectului este de 4.623.062,96 lei (992.414,34 euro) iar valoarea finanțării nerambursabile este de 3.985.705,50 lei (855.595,38 ).contractul de finanțare a fost semnat de directorul general al ADR VEST Sorin Maxim și primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu.