O altă promisiune realizată- o nouă cale de acces către Straja

Strada Pomilor, reprezintă de astăzi,  o nouă cale de acces către stațiunea Straja. După mai multe studii realizate în ultima perioadă s-a ajuns la concluzia că această stradă este o alternativă viabilă către zona turistică de o importanță majoră pentru municipiului Lupeni.

Iată că, după aproximativ o lună de zile de lucrări, asfaltarea strazii Pomilor s-a încheiat în cursul lunii iulie a.c.

Lucrările au fost supervizate îndeaproape de primarul municipiului Lupeni Lucian Resmeriță și de viceprimarul Iacb Mesaroș. ” Iată că, ducem astăzi la final o nouă lucrare, investiție pentru municipiul Lupeni, și prin ceea ce am realizat, strada Pomilor va realize legătura cu strada Straja.Drumul  a  fost modernizat, are u  covor asfaltic nou şi integral, rigole de scurgere a apei şi tot ce trebuie. 

Important este faptul că de acest drum reabilitat vor beneficia  și cetăţenii de la cele aproximativ 100 de case.

Am lărgit șoseaua, a fost întrodusă o nouă rețea de apă și canalizare. Lucrarea a fost finanțată cu bani de la bugetul local, dar și cu fonduri guvernamentale. Drumul are un singur sens, iar realizarea lui va permite turiștilor un acces mai facil către stațiunea Straja”, a ținut să ne declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.